Budapest, Campona


Budapest, Campona

A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont, Budapest XXII. kerületében található. A Campona a családdal érkezőknek is kíváló uticélt jelenthet.

 

A Campona 53.000 négyzetméteren, több mint 150 üzlettel, kávézókkal, éttermekkel, szolgáltatókkal és számos szórakozási lehetőségekkel várja a vásárolni és kikapcsolódni vágyó látogatókat. 

A Campona a családdal érkezőknek is kíváló uticélt jelenthet. Sokszínű szórakoztató program várja a gyerekeket, így például a Tropicarium állatkert, egy új Kalandpark-Játszóház, Kölyöktaxi és egy bungee-trambulin.
 
A Magyar Dal Napján a Campona ingyenes programmal várja a látogatókat!
 
Helyszín: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
 
Megközelíthetőség:
Autóbusszal: A 13-as (Diósd, Búzavirág u.- Campona), 113-as (Diósd, Sashegyi út-Campona), 113A (Nagytétény, Angeli u.-Campona), 138-as (Csepel, Szent Imre tér-Campona), 150-es (Kosztolányi D.tér-Campona), 233E (Uránia-Campona) buszok végállomása, a 33-as(Móricz Zs.körtér-Nagytétény), 33E(Móricz Zs.körtér-Nagytétény), 114-es (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Ispiláng u.), 213-as (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Török u.), 214-es (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Ispiláng u.) autóbuszok megállója.
Vasúttal: A Campona melletti vasútállomásról (Budatétény-Campona), amelyen a Déli, illetve Kelenföldi pályaudvarról induló és oda érkező pusztaszabolcsi és a pécsi vonatok is megállnak.

PROGRAMOK


VIDEÓ


Get Adobe Flash player
Magyar Dal Napja tv spot 2011