Budapest, Ráday utca - Jedermann Kávéház


Budapest, Ráday utca - Jedermann Kávéház

A Petőfi-híd közelében egy közismert, minden korosztály igényét kielégítő kedves kis kávézó bújik meg, a Jedermann. A Jedermann kávézó különleges rendezvénnyel várja régi és új vendégeit a Magyar Dal Napján.

 

A korai órákban reggeliző helyként, délben és esténként pedig étteremként, jazzkocsmaként funkcionáló szórakozóhely neve magyarul azt jelenti: Mindenki. Mert Mindenkinek tartogat valami izgalmasat, hasznosat. Hetente kétszer élő jazz koncerteket és más kulturális eseményeket szerveznek a tulajdonosok, így a hely afféle kultúrkocsmaként üzemel, ahol az élet legkülönbözőbb területeiről érkező emberek remekül érzik magukat együtt.

A Jedermann kávézó különleges rendezvénnyel várja régi és új vendégeit a Magyar Dal Napján. Négy izgalmas zenei produkció kap helyet a pódiumon. Fellép a Naív Baldachin, a Szabvány zenekar, Ujj Zsuzsi Darvas Kristóffal, valamint Bárdos Deák Ági is, a Bardo projekttel.

A belépés ingyenes.

Program: 
18.30 - 19.30: Naív Baldachin
19.30 - 20.30: Szabvány zenekar
20.30 - 21.30: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf
21.30 - 23.00: Bárdos Deák Ági: Bardo projekt - kortárs költők megzenésítve. Bujdosó János, Dudás Zsombor, Murad, Rózsa István közreműködésével
 

PROGRAMOK


VIDEÓ


Get Adobe Flash player
Balaton, Magyar Dal Napja 2010, Gödör klub