Budapest - Városmajori Szabadtéri Színpad a Klubrádió védnökségével


Budapest - Városmajori Szabadtéri Színpad a Klubrádió védnökségével

Szeptember 11-én, a Magyar Dal Napján az egész országban dübörög a basszus, szól a zene és felcsendülnek a legismertebb magyar dalok, dallamok!
 

 

Új helyszínen, régi és új fellépőkkel ünnepi a Klubrádió a Magyar Dal napját. Szeptember 11-én, az ország hét vidéki nagyvárosában, és közel húsz budapesti helyszínen szól majd a zene. Az egynapos fesztiválon a legismertebb magyar dalok, dallamok mellett ritkán hallott előadók is megszólalnak majd.

A Klubrádió idén új helyszínen, a Városmajori Szabadtéri Színpadon várja a közönséget. A színpadon tehetséges fiatal zenészek, régi nagy kedvencek, váltják majd egymást, közülük többeket ismerhet a közönség, az idén hatéves, különleges, csak magyar zenei előadókkal foglalkozó műsorunkból, a Basszusból. Fellép Bródy János, Vásáry André, a Kozma Orsi Quartet, a Fool Moon, Nyeső Mari, az Eufória, a Romengo és a Fabula Rasa.
 
Találkozzunk és ünnepeljük együtt a Magyar Dal Napját szeptember 11-én 16 órától a Városmajori Szabadtéri Színpadnál. A belépés ingyenes!

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
 
Megközelíthetőség: A Városmajor Szabadtéri Színpad a Moszkva tér felől egy kellemes sétával közelíthető meg az Árkay Aladár gyalogos sétányon keresztül. Közelben állnak meg: 128-as és 129-es buszok, 59-es és 61-es villamosok.
Gépkocsival: A Városmajor utca - Csaba utca útvonalon, parkolni a Maros utcán lehet. 

PROGRAMOK


VIDEÓ


Get Adobe Flash player
Magyar Dal Napja tv spot 2011