Budapest / Tata, A Magyar Dal Órája


Budapest / Tata, A Magyar Dal Órája

DJ Dominique mindig kitalál valamit. A tavalyi nagy sikerű DJ-program után az idén elhatározta, hogy megszervezi a klubokban a Magyar Dal Óráját.

 

Amint éjfélt üt az óra, a csatlakozó bulihelyszíneken a DJ magyar lemezre vált, és szeptember 11-én 0 órától hajnali egyig a magyar daloké a főszerep. A lemezlovasok erre az órára különleges hazai repertoárral készülnek. Ez számukra is kihívást jelent, hiszen a feladat szokatlan. DJ Spigiboy, DJ Spytheghost, DJ Hudák, DJ Tailor, DJ Adam Stone, Dj Bárány, DJ Quick, DJ Verbanits már készül a nagy alkalomra, és reméljük, hogy többen is csatlakoznak hozzájuk.

A budapesti Morrison’s L igetben nagyszabású interaktív programra készülnek a szervezők. Az óriáskivetítőkön és plazmatévéken futó klipek mellett az éjszaka folyamán néhány előadó (egyebek között a Dolly Roll, Lakatos Yvette, Antonyo, Animal Cannibals) élőben is megjelenik, hogy tovább fokozza az amúgy is tetőfokára hágó hangulatot. A felmérések szerint egy-egy hétvégén több százezer fiatal szórakozik a klubokban. A Magyar Dal Órája segítségével hozzájuk is eljutnak majd a kiváló hazai előadók legnagyobb slágerei.

A magyar dal órájára 0.00 óra és 1:00 óra között kerül sor.

Helyszínek:
Budapest: Alcatraz, Soho London, Morrison’s Liget
Tata: Pikantó

PROGRAMOK


VIDEÓ


Get Adobe Flash player
Magyar Dal Napja tv spot 2011