Felhívás rádióknak

2011.06.29. 13:02


Felhívás rádióknak

A Magyar Dal Napja szervezősége kéri a rádiós kollégákat, hogy amennyiben megtehetik 2011. szeptember 11-én csak magyar dalokat játsszanak a rádióban.

 

Presser Gábor négy évvel ezelőtt hívta életre a Magyar Dal Napja programot. Az első nagyszabású rendezvénynek még a Sziget fesztivál adott otthont, a kezdeményezést azonban olyan komoly szimpátia kísérte mind a zenésztársak, mind a közönség részéről, hogy a következő évtől önálló, országos programsorozattá nőtt.

Az idén harmadszor rendezzük meg a Magyar Dal Napját Presser Gábor elképzeléseinek megfelelően szeptember második vasárnapján, országszerte több helyszínen, minden kor és korszak magyar dalait ünnepelve - műfaji kötöttségek nélkül.

Szeretnénk, ha a rendezvényhez a média is csatlakozna, hiszen mindannyiunk közös célja a magyar dalok, és a kiváló honi előadók és zeneszerzők népszerűsítése, reflektorfénybe állítása. Éppen ezért a Magyar Dal Napja szervezősége arra kéri a rádiós kollégákat, hogy amennyiben megtehetik, csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz, és 2011. szeptember 11-én csak magyar dalokat játsszanak a rádióban.

Amennyiben úgy látják, hogy kérésünknek szívesen tesznek eleget, vegyék fel velünk a kapcsolatot, küldjék el logójukat számunkra, mi pedig itt, a www.magyardalnapja.hu oldalon folyamatosan közöljük, mely médiumok csatlakoztak a felhíváshoz. Szeretnénk, ha szeptember 11-én alig lenne az országnak olyan pontja, ahol nem magyar dalokat hallgatnak az emberek.

Legyen a Magyar Dal Napja mindannyiunk közös ünnepe!

Várjuk jelentkezésüket a magyardalnapja@gmail.com email címen, vagy a +36-30/480-0968 telefonszámon.
 

Forrás: Dalok.hu