A popzene fellegvára ismét a BNV-n!

2010.09.07. 12:15


A popzene fellegvára ismét a BNV-n!

Már az első, országosan megrendezett Magyar Dal Napján is a BNV adott otthont a rendezvény popzenei irányvonalának és nem lesz ez idén sem másképpen.

 

A popzene rajongóit ismét a BNV-n várjuk, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a 25-ös pavilon előtti színpadnál. A programban idén is minden korosztály megtalálja a számára kedves előadókat.

12.00-13.00 "TE A SZTÁR" Karaoke döntő és Mini Talents, azaz a gyerekek karaoke döntője
13.00-16.15 L. L. Junior, Hien, Dred és Doris, Adri, Josh és Jutta, Barbee, Stereo 2.0, Tóth Gabi, Caramel, Bencsik Tamara
16.15-17.00 Holdviola (élőkoncert)
17.00-17.15 Revolution (BeatBox Világbajnokság 3. helyezettje)
17.15-18.00 Illés-Fonográf emlékzenekar Bródy Jánossal és „Megasztárokkal” (élőkoncert)

A Magyar Dal Napja szeptember 12-i pop koncertjei mellett a BNV igazi fesztiválhangulatot kínál a látogatóknak már szeptember 8-tól!

A Tér-Forma-Design kiállításon fantasztikus áron juthatnak bútorokhoz a látogatók, a Trend-sziget enteriőrjeinek megtekintésével ötleteket szerezhetnek saját otthonuk csinosításához és díjmentesen kérhetnek tanácsot a legkiválóbb lakberendezőktől. Az ötvenentúliakat az Egészség és Életmód Szigeten orvosszakértők fogadják szűrővizsgálatokkal és életmód tanácsadással. Az AVON Szépség Szigeten a szépülni vágyó hölgyeket, a növényvásáron a kertbarátokat várják. A kisgyermekes családok számára ígér felhőtlen szórakozást a Kölyökparádé. Szintén kihagyhatatlan program családosok számára a Nemzetközi Macskakiállítás, kisállat bemutató és ásványbörze, előbbi a hétvégi napokon, utóbbi mindennap nyitva áll a közönség előtt. A kutyabarátokat a kutyasport-bemutató várja. A vásári forgatagban jólesik majd megpihenni a kertmozi hangulatot idéző Tér-Film-Zene Fesztivál ráadás filmvetítésein. Minden ami betű megtalálható a KódExpo-n, ahol a fő téma a szórakoztató irodalom és hatalmas könyvvásár csábítja vásárlásra az olvasniszerető közönséget. A Gastro Világban, azaz a Séfek ünnepén gasztronómiai élménykörútra hívnak az ország legjobb séfjei és legnívósabb éttermei, a Borok Világában pedig egy magyar sommelier bajnok tart előadást a borkóstolás helyes technikájáról. A sörkedvelők fergeteges hangulatú sörpróbákon indulhatnak.

A BNV-re szeptember 9-én a nyugdíjasok és diákok, szeptember 10-én a hölgyek számára díjmentes a belépés! Mindenkit szeretettel vár a BNV szeptember 8-12. között, mindennap 10-től 18 óráig a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A programokról bővebb információ a www.hungexpo.hu/bnv weboldalon olvasható, a Hungexpo Zrt. a koncertek programváltoztatásának jogát fenntartja!