MDN: Programok egy héttel korábban

2010.09.03. 10:51


MDN: Programok egy héttel korábban

A Magyar Dal Napja szervezői – a BKV-val együttműködve – már egy héttel a nagy nap előtt is kínálnak érdekes programot.

 

Vasárnap Dallamos Villamos
A Magyar Dal Napja szervezői – a BKV-val együttműködve – már egy héttel a nagy nap előtt is kínálnak érdekes programot. Szeptember 5-én délután a 4-es villamos útvonalán jár majd Dallamos Villamos. A Moszkva térről 15.00 órakor induló járaton a Lavender Forté és a Backdoor, a 16.30-kor indulón a Peacetones és az Instant Groove, a 18.00 óráson pedig a TükeZoo és a Tai Chi Teacher játszik. A Fehérvári útról 15.50-kor indul ez első járat, amelyen a Mary Popkids és a Kuckó Collective lép fel, a 17.20-kor indulón a Menyét és a WNS, a 18.50-esen pedig a Lavender Forté és a Peacetones játszik majd. A villamosokra bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezik. 

Sajtótájékoztató a Magyar Dal Fővárosában
A Magyar Dal Fővárosa címet, pályázat útján, először ítélte oda a Magyar Dal Napja Nonprofit Kft. Mint ma már köztudott, a címet 2010-ben Eger viselheti. Az egri szervezők, a helyi programokról és különlegességekről szeptember 6-án, hétfőn, 11 órakor tartanak sajtótájékoztatót. Helyszín: Forrás Gyermek Szabadidő Központ, Eger, Bartók tér 6.
 
Magyar Dal Hete a Duna TV-n
A Duna Televízió szeptember 6. és 12. között a Magyar Dal Hetével csatlakozik a Magyar Dal Napjához. A jövő hét minden napján zenei csemegék, koncertfelvételek és különleges műsorok várják a nézőket. Hétfőn egy Koncz Zsuzsáról készült portréfilmmel indul a program. Kedden többek között Szalóki Ági, szerdán Makám, csütörtökön pedig Csókolom koncert szerepel a műsortervben. Csütörtökön mutatják be a Kispál és a Borz, szombaton pedig Zorán koncertfilmjét. Vasárnap számtalan tévéműsor témája lesz a magyar dal. Részletes program a Duna TV és a Magyar Dal Napja honlapjain.

Forrás: Dalok.hu