A nemjuci begurul - ingyenes lemezbemutató koncert az Erzsébet téren

2009.09.24. 12:06


Különleges akciókoncerten mutatja be debütáló lemezét a nemjuci, Németh Juci zenekara.

 

Október 1-én 19 órakor az album dalai a szokásos masszív hangzással, de rendhagyó színpadi körülmények között szólalnak meg az Erzsébet téren, szabad ég alatt. A koncert ingyenes lesz.
Németh Juci (ex-Anima SS, Zagar „díva", Budapest Bár), 2008 elején Faragó Tomival (The Puzzle), és a Rémember üzembiztos ritmusgyárosaival, Matyivel és Vasalóval egy retró érzetű, gitár- és dalközpontú rock'n roll zenekart alapított.
A zenekar az első single (Nem, 2008) sikere után stúdióba vonult, ahol rögzítette 15 dalt tartalmazó lemezét, mely szeptember 15-étől már kapható. 
Az album különlegessége éppen az a természetesség, ami napjainkra szinte kiveszett a pop- és rockzene világából. A felvételek alatt és a keverésnél is az élő érzet és lüktető dinamika megtartása volt a fő szempont.
 
Az év talán utolsó szabadtéri koncertjén a lemez dalai – köztük a már MR2 toplista 2. helyén álló Runaway – hangzanak el, de a tálalás szokatlan lesz , mert a nemjuci begurul. Hogy miért, és hogyan, az a helyszínen kiderül.
A koncert után, 22 órakor after party a zenekarral a Csendes Art Bárban (Ferenczy u. 5., az Astoriától 1 percre)
 
2009. október 1., csütörtök 19.00 (pontos kezdés!)
Erzsébet tér (a Gödör Klub mellett) – ingyenes!
A zenekar honlapján ízelítőt hallhatsz a lemezből:
nem (klip)
nemjuci lemezbemutató (beharangozó videó)

Forrás: Dalok.hu