Malek Andrea BandMalek Andrea Band

A Malek Andrea Band programjában retro-diszkótól kezdve a New York-i black funkyn át, Al Jarreau, Sting és Dés László dalaiig sok minden szerepel, ami egy közvetlen, klub-koncertet pörgőssé és látványossá tesz. Lényeg, hogy semmi se úgy szólaljon meg, mint ahogy azt megszoktuk. Malek Andrea tizenévesen egyik pillanatról a másikra lett országszerte ismert énekes színésznő.

Sokat dolgozott a Rockszínház musicaljeiben, zenés darabok főszerepeit játszotta el (Evita, Chess, A muzsika hangja, Dorian Gray, A nyomorultak), de játszott prózai szerepeket is, a Nemzeti Színházban (Sarkadi: Elveszett paradicsom), a Szolnoki Szigligeti Színházban (Varázsfuvola) és a Győri Nemzeti Színházban (Wilder: A mennyei híd) Szikora János, Taub János és Ács János rendezésében. Négy évvel ezelőtt
Bécsben csatlakozott a Wake Up! című új musical társulatához, és hamarosan átvette a darab egyik női főszerepét, melyet több száz előadáson játszott el. Az elmúlt nyári évadban az 55. Bad Hersfeldi Ünnepi Játékok vendégeként Guenevere királynét alakította a Camelot c. musicalben, német nyelven.
Énekesnői tehetségét már pályája elején díjakkal is elismerték. Eddig öt lemezt adott ki, és több önálló koncerten mutatta be ezek anyagát, kiegészítve azokat a zenés színházi repertoár általa összeválogatott darabjaival. Legutóbbi koncertjeinek egyikén jazz-zenekar, egy másikon big band, kórus és férfikar vette körül, de újabban legszívesebben saját csapatával lép fel.
Malek Andrea zenekara sokoldalú és keresett Jazz-Session zenészekből áll, számukra öröm és kihívás az együtt muzsikálás.
 

 

FOTÓK


Malek Andrea Band

VIDEÓ


FELVÉTELEK