Nemjuci a hídon


2009.08.24. 14:35 | Szerző: Nemjuci | Kommentek: 0

Ma este fellépésünk lesz a Lánchídon a Budapest Bárral. Imádom a Lánchidat, a legtöbbször ott kerekezem haza a Hév-hez. Szoktam énekelgetni bringázás közben,de most rendes színpadot kapunk alánk, viszont elveszik a biciklit közben alólunk. Nem tudom, ki melyiket választaná, hehe. 

 

Szeptember elején lesz a következő lemezfelvételi nap, épp portugál ismerősöket noszogatok itt a neten, kiejtés végett a Corcovado-hoz.
Egyik számom az lesz.

Kellemes fáradság van a karjaimban, tegnap irtojó szélben szörföztem a Balatonon. Mielőtt azt gondolná bárki, hogy eeez igen, felhívnám mindenki figyelmét, hogy tavalyi évben kezdtem ismét kacsingatni a természetes víz felé, egészen addig hosszú hosszú évekig bele sem mentem ill. napra sem feküdtem ki. Mekkora egy hülyeség volt. Nade tény, hogy víziszonyt és hajóiszonyt kell leküzdenem folyamatosan.
Olyan fokú terápiába bocsátkoztam, hogy jövő héten az Adrián fogok vitorlázni, (ez még rejtély számomra is, hogyan lehet túlélni).  A lényeg: "Látod, ez a szerelem!"

Aztán még odáig is elmerészkedtem, hogy holnap a NEMJUCI alámerül a Lupa szigeti tóban. Kicsit megmártózunk, aztán gyorsan le is fotóznak minket, milyenek vagyunk vízből kijőve. Utána gyorsan rittyentek egy isteni (reméljük) bográcslecsót itthon, a tóhoz közel, meghívva jópár barátot, zenekart. Ünnepelnünk kell, mert megjelenik a lemezünk szeptemberben! De a mi kezünkben már benne van, és nagyon szeretjük. Hát, ha Magyar Dal Napja...ezek igenis magyar dalok, egytől egyig. Magyar zenekar tollából. Angol nyelven. Na, majd most jól elindul a vita: magyar dal, angolul?! igenigen!

 

KOMMENTÁLD EZT A BEJEGYZÉST


ajax loader