Újra bemikrobuszozódok


2009.07.28. 14:04 | Szerző: Ruttkai Bori | Kommentek: 0

Ez a zenészeknél egy biológiai folyamat. Testüket egy csillogó kemény karosszéria veszi körül, A védő páncél alatt akár több zenész-lény is képes együtt élni szimbiózisban. Szárnyak, és ízelt lábak nem fejlődtek ki. Fekete gömbölyded végtagok végeznek intenzív forgó mozgást.

 


Finom érzékszerveivel ha koncerthelyszínt szimatol levedli magáról páncélját, élete új fejlődési szakaszba ér. Egész este a fény felé fordulva hangosan ciripel; magányosan vagy csoportokba rendeződve. Hajnaltájban társaival együtt visszabújik páncéljába.
Hazatérnek a hatalmas kaptárban, ahol újra levedlenek, és páncéltalanul térnek nyugovóra. A következő bemikrobuszozozódási állapotig 1-2 napon át alszanak, rekreálódnak. Az állat benzinkutaknál táplálkozik, egy benzinből, kolbászból, jégkrémből és csipszből álló sajátos menű biztosítja életben maradását.
SZIGORÚAN VÉDETT FAJ!!!

Diósgyőrbe megyünk. Budapest Bár kolóniával. A Vár-Bárban Géza bá zongorázik. Mikor nem láttuk hogy ki az, azt hittük, hogy a mi Karcsi zongorál ilyen szépen.
Géza bának a vezeték neve is : Géza bá. Amit kérünk eljátssza, izgalmas futamokkal, érzékenyen. Elmegyünk dolgozni a Várba. A teltház tövében ül egy ember, piros nadrágban és fehér ingben, minden szám után harsányan örül. HOP HOP- ezt kiabálja. És nagyokat kacag. A Vár WC előtt egy kedves fiatalember megkérdezi, hogy egy nem-énekes is használhatja e a helyiséget. Kételyei eloszlatása után arról faggat mit fogok énekelni, és szabad e táncolni.
Felhatalmazom a testmozgásra, és megkérdezem kinek küldhetem majd a számot. Akkor derül ki hogy Dani nap van. Lambadámat így a Dánieleknek dedikálom. A szoknyasuhogtatásból magam is kiveszem a részemet. Bár eléggé feszülős (feszkós-teszkós) a miniruhám. Inkább csak kavarog, mint suhog.
Tegnap Mars Voltára futottam a Ligetben, kedélyes izomláz feszít a lábamban, de szeretem ezt az érzést. Egy illúzió hosszal izmosabbnak érzi magát az ember(némber).
Koncert után visszatérés Géza bához, szereti ahogy énekelek, én meg szeretem, hogy szereti. Üvöltözök is nagyokat kedvemre.
Fizetéskor kapok a Várról egy szép képet (lásd 200-as).
Juci kék-plédben, megjelenik a kocsma-ajtóban. Egyértelmű jel, hogy induljunk már haza. Bemikrobuszolódunk.

Ruttkai Bori
 

 

KOMMENTÁLD EZT A BEJEGYZÉST


ajax loader